Slimme gemaalbesturing met Robuust

Volledige controle, realtime inzicht

Iedereen weet voortaan wat water beweegt, dankzij Robuust. Onze complete lijn met slimme besturing voor drukrioolinstallaties. Plug & play installatie, eenvoudige bediening en uitgebreide mogelijkheden op het gebied van fijnmazige besturing, communicatie en datacollectie. Robuust maakt de weg vrij naar duurzaam, veilig en efficiënt watermanagement.

Vind de Robuust die bij je past

Door het slimme ontwerp en de seriematige uitwerking is er voor elk minigemaal en voor elke beheerder een geschikte Robuust beschikbaar. 

Lees er meer over in onze leaflets:

Robuust 1100 / 2100 serie: krachtige basisbesturing
Robuust 3100-serie: + intelligente pompaansturing
Robuust gemaalbesturing

Data- en online-beheer met het Aqua24-beheersysteem zijn voor 10 jaar inbegrepen in de aanschafprijs.

Aqua 24: online beheersysteem voor Robuust gemaalbesturingen
 

Gebruiksvriendelijk én veilig

Robuust is zo no-nonsense mogelijk van opzet. Dat merk je zowel in installatie en onderhoud als in het dagelijks gebruiksgemak. Alle gebruikte A-merk componenten zijn vrij verkrijgbaar op de markt en gemakkelijk uitwisselbaar. Naast gebruiks- en onderhoudsvriendelijk is Robuust ook maximaal veilig. De besturing voldoet aan strenge eisen op het gebied van cybersecurity.


KIWA Certificering

Niet alleen elk onderdeel in de Robuust 1100 is KIWA-gecertificeerd volgens de strenge EU richtlijnen. Ook als compleet samengesteld product heeft de Robuust 1100 het KIWA certificaat behaald. 


Smart24 Monitor

Robuust is standaard voorbereid op aansluiting van een Smart24 Monitor. Door Robuust uit te rusten met een Smart24 Monitor kun je een conventionele pompbesturing online monitoren. Het geïntegreerde 4G-modem zorgt voor rechtstreekse dataontsluiting naar het Aqua24-beheersysteem. De GPS-functionaliteit geeft automatisch de locatie door.

Smart24 Monitor

Smart24 Control 

Met de Smart24 Control heb je nog meer grip. In aanvulling op monitoring kun je het gemaal volledig aansturen. De 4G-communicatie is realtime en geeft je altijd inzicht in de actuele status.

Smart24 Control

Technische specificaties

  • Voeding 3 x 400V 50Hz
  • Max motor vermogen: 3kW (6A)
  • Aanloop methode: Direct
  • Afmeting l x b x d: 40 x 30 x 15,5 cm
  • Communicatie: Rode lamp, (voorbereid op een) 4G modem of Powerline
  • Beveiliging: Thermische overbelasting en kortsluiting.


Wil je meer weten over Robuust en de specifieke mogelijkheden? Neem contact met ons op via info@kanters.eu.

Robuust Robuust