Engineering

Bij het ontwerpen van een toekomstbestendig watersysteem houden we rekening met alle mogelijke scenario’s. Juist bij water vormen mogelijke extremen in regenval en droogte de kaders waarbinnen we een oplossing ontwikkelen. Met kennis van de laatste technologische mogelijkheden en modellen ten aanzien van klimaat, ruimtelijke inrichting, water- en bodemgebruik engineren wij een oplossing die over 30 jaar nog altijd volstaat.

Anticiperen en adviseren

Door de jaren heen hebben we bijgedragen aan de meest uiteenlopende nieuwbouwprojecten. Daardoor kunnen we goed anticiperen op te verwachten afvalwatervolumes en eventuele belasting door bovengrondse activiteiten. Uiteraard kunnen we je ook tot in detail adviseren over de benodigde kwaliteiten van het buizennetwerk.

Thuis in alle merken

We zijn (merk)onafhankelijk en adviseren altijd op basis van onze eigen kennis en ervaring. Dat kan gaan over systemen en materialen, maar ook over de efficiëntste aanpak. Via je vaste contactpersoon staat al onze expertise tot je beschikking. Je contactpersoon coördineert het volledige project van
A tot Z.