Over Kanters

KANTERS WEET WAT WATER BEWEEGT

We staan voor grote uitdagingen en water vormt hierin steeds meer de spil. De gevolgen van klimaatverandering en energieschaarste dwingen ons om op heel andere manieren met water om te gaan. Bij Kanters geloven we in de positieve impact van de watertransitie.

Werken aan de toekomst van water

We helpen gemeenten, waterschappen, bedrijven en instellingen om wateroverlast én -schaarste het hoofd te bieden. We scheiden afvalwaterstromen en sluiten waterkringlopen om ervoor te zorgen dat er geen druppel meer verloren gaat. En we denken mee over de invloed van water op veilig en comfortabel wonen, werken en leven.

Vooruit met goede ideeën

Met elkaar gaan we richting duurzaam, circulair en toekomstbestendig watergebruik. Deze gezamenlijke beweging versnellen, vereist kennis en die willen we zoveel mogelijk met je delen. In elke fase van een project wisselen we kennis uit met professionals binnen en buiten onze organisatie. In bouwteams, brainstorms en bestekbeschrijvingen, in servicecontracten en data-analyses. We willen zoveel mogelijk kennis rondpompen en ideeën laten stromen.

We geven regelmatig demonstraties en workshops en organiseren vaak samen met andere partijen kennis- en netwerkevents. Op deze website delen we inspiratie en inzichten via Waterblogs en projectomschrijvingen.

Kennis delen én toepassen

Wat Kanters bijzonder maakt, is dat we kennis niet alleen delen, maar ook vertalen naar oplossingen die werken in de praktijk. Doordat we advies combineren met technische uitvoering en onderhoud ben je altijd zeker van de oplossing die je zoekt.

We kijken er naar uit samen invulling en richting te geven aan de watertransitie. Als technisch partner in service, renovatie & onderhoud en als strategisch kennispartner met oog voor de toekomst. Maak kennis met Kanters.