menu-icon
Buiten gewoon
technisch
Buiten gewoon
technisch

Privacy

Kanters B.V., gevestigd aan de Doornhoek 3745 te Veghel, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Kanters B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u producten van ons afneemt en/of omdat wij diensten aan u verlenen of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor- en achternaam
Geslacht
Geboortedatum
Geboorteplaats
Adresgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt in correspondentie en telefonisch
Kopie geldig identiteitsbewijs
Nummer identiteitsbewijs
Handtekening
Bankrekeningnummer
Welke persoonsgegevens wij exact van u verwerken hangt (mede) af van welke diensten wij aan u verlenen.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Kanters B.V. verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

Gegevens van personen jonger dan 16 jaar
Burgerservicenummer (BSN)
Pasfoto
Camerabeelden
Of wij deze persoonsgegevens van u verwerken hangt (mede) af van de grondslag die van toepassing is.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Kanters B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Te reageren op vragen en opmerkingen
Om u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is omdat u producten van ons afneemt
Om onze diensten aan u te kunnen verlenen
Om aan onze contractuele verplichtingen te kunnen voldoen
Om u te informeren over wijzigingen in onze producten en/of onze dienstverlening
Uitnodigingen te sturen
Sollicitatieprocedures uit te voeren
Kanters B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Kanters B.V. neemt geen, op basis van geautomatiseerde verwerkingen, besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Kanters B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
Kanters B.V. verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Kanters B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken die wij gebruiken
Kanters B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies alsmede analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Kanters B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar AVG@Kanters.eu.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), het paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek.

Kanters B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Kanters B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via AVG@Kanters.nl.

Gemeente Meierijstad
Gemeente Meierijstad Renovatie Rioolgemalen

Voor gemeente Meierijsstad hebben wij 13 rioolgemalen (waarvan een droog opgesteld gemaal en een BBB) gerenoveerd en gerelateerde werkzaamheden uitgevoerd.

Gemeente Zeist
Gemeente Zeist renovatie Hoofd- en minigemalen

De onderhavige opdracht van gemeente Zeist betrof het renoveren van mini- en natte rioolgemalen, RG Pleineslaan (droog gemaal) en de renovatie van het BergBezinkBassin Koppeldijk.  Het werk bestond uit het plaatsen van aansluitpunten in de persleiding, zodat deze leiding gereinigd konden worden in de bestaande persleiding…

Gemeente 's-Hertogenbosch
Gemeente Den Bosch renovatie gemalen Engelerschans en Molenberg

In de gemeente ‘s-Hertogenbosch hebben we gewerkt aan een grootschalig renovatieproject. Twee verouderde rioolgemalen werden zo goed als volledig gerenoveerd.

Waterschapsbedrijf Limburg (WBL)
Waterschapsbedrijf Limburg (WBL): renovatie grootste gemalen

Voor Waterschapsbedrijf Limburg (WBL) pleegden we renovatie aan de grootste gemalen, zonder gebruik van een TPI. De planning was bij elk gemaal ad hoc, omdat we sterk afhankelijk waren van het weer. Gemalen van dit formaat verwerken zo’n 2000 m3 regen- en afvalwater per uur. Renoveren kan…

Gemeente Meierijstad
Gemeente Meierijstad Renovatie Rioolgemalen

Voor gemeente Meierijsstad hebben wij 13 rioolgemalen (waarvan een droog opgesteld gemaal en een BBB) gerenoveerd en gerelateerde werkzaamheden uitgevoerd.

Gemeente Zeist
Gemeente Zeist renovatie Hoofd- en minigemalen

De onderhavige opdracht van gemeente Zeist betrof het renoveren van mini- en natte rioolgemalen, RG Pleineslaan (droog gemaal) en de renovatie van het BergBezinkBassin Koppeldijk.  Het werk bestond uit het plaatsen van aansluitpunten in de persleiding, zodat deze leiding gereinigd konden worden in de bestaande persleiding…

Gemeente 's-Hertogenbosch
Gemeente Den Bosch renovatie gemalen Engelerschans en Molenberg

In de gemeente ‘s-Hertogenbosch hebben we gewerkt aan een grootschalig renovatieproject. Twee verouderde rioolgemalen werden zo goed als volledig gerenoveerd.

Waterschapsbedrijf Limburg (WBL)
Waterschapsbedrijf Limburg (WBL): renovatie grootste gemalen

Voor Waterschapsbedrijf Limburg (WBL) pleegden we renovatie aan de grootste gemalen, zonder gebruik van een TPI. De planning was bij elk gemaal ad hoc, omdat we sterk afhankelijk waren van het weer. Gemalen van dit formaat verwerken zo’n 2000 m3 regen- en afvalwater per uur. Renoveren kan…