Maak kennis met Maaike

Karakters van Kanters

๐Š๐š๐ซ๐š๐ค๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ ๐ฏ๐š๐ง ๐Š๐š๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ: ๐ฆ๐š๐š๐ค ๐ค๐ž๐ง๐ง๐ข๐ฌ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐Œ๐š๐š๐ข๐ค๐ž
 
Graag introduceren we onze nieuwe rubriek Karakters van Kanters waarin we in gesprek gaan met collegaโ€™s. Vandaag zijn we in gesprek met Maaike.

๐–๐ข๐ž ๐›๐ž๐ง ๐ฃ๐ž ๐ž๐ง ๐ฐ๐š๐ญ ๐๐จ๐ž ๐ฃ๐ž ๐›๐ข๐ฃ ๐Š๐š๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ?
Mijn naam is Maaike Leijssen en werk nu 1,5 jaar als binnendienst medewerker op de afdeling Service & Onderhoud bij Kanters. Ik verzorg o.a. de service- en storingsafhandeling en de daarbij behorende administratie en ben aanspreekpunt voor de monteurs. 
 
๐–๐š๐ญ ๐ฏ๐ข๐ง๐ ๐ฃ๐ž ๐ก๐ž๐ญ ๐ฅ๐ž๐ฎ๐ค๐ฌ๐ญ๐ž ๐š๐š๐ง ๐ฃ๐ž ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค?
Iedere dag is anders. Als ik naar Veghel rijd, weet ik nooit wat de dag brengt.

๐–๐š๐ญ ๐ก๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ ๐ฃ๐ž ๐ ๐žรฏ๐ง๐ฌ๐ฉ๐ข๐ซ๐ž๐ž๐ซ๐ ๐จ๐ฆ ๐ข๐ง ๐๐ž๐ณ๐ž ๐ฆ๐š๐ง๐ง๐ž๐ง๐ฐ๐ž๐ซ๐ž๐ฅ๐ ๐ญ๐ž ๐ ๐š๐š๐ง ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ง?
Om te laten zien, dat juist vrouwen in deze typische mannenwereld een groot verschil kunnen maken.

๐ˆ๐ฌ ๐ž๐ซ ๐ž๐ž๐ง ๐ฌ๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐Ÿ๐ข๐ž๐ค ๐ฆ๐จ๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐ฐ๐š๐š๐ซ๐จ๐ฉ ๐ฃ๐ž ๐ฃ๐ž ๐ฏ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐ญ๐จ๐ž๐ ๐ž๐ฏ๐จ๐ž๐ ๐๐ž ๐ฐ๐š๐š๐ซ๐๐ž ๐ก๐ž๐›๐ญ ๐ค๐ฎ๐ง๐ง๐ž๐ง ๐ฅ๐š๐ญ๐ž๐ง ๐ณ๐ข๐ž๐ง?
Het is lastig om een specifiek moment te noemen, maar ik merk dagelijks dat het voor sommige monteurs prettig is om met een vrouw te praten. Niet alleen over werk, maar ook over persoonlijke zaken of zaken die geregeld moeten worden. Ze weten allemaal dat ze bij mij terecht kunnen en dat ik het voor hen regel. Dat besef geeft me het gevoel dat ik van toegevoegde waarde ben.

๐–๐š๐ญ ๐ข๐ฌ ๐ญ๐ฒ๐ฉ๐ข๐ฌ๐œ๐ก ๐Š๐š๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ?
Kanters is een familiebedrijf en daardoor voelt de sfeer heel warm en prettig. In overleg kan en mag ook (bijna) alles ๐Ÿ˜‰