Maak kennis met Frank

Karakters van Kanters

In de rubriek Karakters van Kanters zijn we vandaag in gesprek met Frank.

๐–๐ข๐ž ๐›๐ž๐ง ๐ฃ๐ž ๐ž๐ง ๐ฐ๐š๐ญ ๐๐จ๐ž ๐ฃ๐ž?
Mijn naam is Frank Schepens en werk alweer 16 jaar bij Kanters. Ik ben begonnen als werkvoorbereider/calculator maar ben al snel doorgegroeid naar de functie van projectleider Riooltechniek. Mijn projecten richten zich voornamelijk op de renovatie en installatie van (druk)rioolgemalen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het bijhouden van de algehele planning van de afdeling Riooltechniek.

๐–๐š๐ญ ๐ฏ๐ข๐ง๐ ๐ฃ๐ž ๐ก๐ž๐ญ ๐ฅ๐ž๐ฎ๐ค๐ฌ๐ญ๐ž ๐š๐š๐ง ๐ฃ๐ž ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค?
Het werken met mensen. Het samenwerken met zowel collegaโ€™s als klanten motiveert mij enorm. Vooral bij het gezamenlijk bedenken van de beste oplossingen. Ook spreekt de variatie van het werk me aan, aangezien je alle facetten van een project doorloopt.

๐Ž๐ฉ ๐ฐ๐ž๐ฅ๐ค ๐›๐ž๐ซ๐ž๐ข๐ค๐ญ ๐ซ๐ž๐ฌ๐ฎ๐ฅ๐ญ๐š๐š๐ญ ๐›๐ž๐ง ๐ฃ๐ž ๐ญ๐ซ๐จ๐ญ๐ฌ?
Een van de resultaten waar ik trots op ben, is het succesvol afronden van een project in Houten vorig jaar. Hier hebben we de conventionele besturing in de drukrioolgemalen omgezet naar ons slim gemaalbesturingssysteem, de Robuust.

๐–๐š๐ญ ๐ข๐ฌ ๐ญ๐ฒ๐ฉ๐ข๐ฌ๐œ๐ก ๐Š๐š๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ?
Wat Kanters kenmerkt is de platte organisatiestructuur waar enthousiaste collegaโ€™s met elkaar samenwerken en er alle ruimte is voor de inbreng van ieders eigen kwaliteit.