Aqua Nederland 2024

Van 19 t/m 21 maart stond Kanters op de vakbeurs, Aqua Nederland 2024. Aqua Nederland is dé vakbeurs van Nederland op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water en rioolbeheer.

Voortdurend veranderende klimaatomstandigheden vormen voor ons een uitdaging. De toenemende intensiteit van zware regenval en droogte dwingt ons slimmer om te gaan met water en energie. Met effectief watermanagement kunnen we de gevolgen van klimaatverandering en energieschaarste een positieve richting geven. Klimaatadaptatie is van essentieel belang voor water- en rioolbeheerders, waarbij samenwerking tussen gemeenten, waterschappen, bedrijven en burgers niet een keuze, maar een absolute noodzaak is.

Water blijft voortdurend in beweging en vormt de kern van ons dagelijks leven en werk. Wij hebben uitgebreide ervaring opgebouwd in toekomstbestendig watermanagement met een sterke focus op duurzaamheid. Als jouw ultieme kennispartner bieden wij innovatieve en duurzame oplossingen voor water- en afvalwaterbeheer. Samen streven we ernaar wateroverlast te verminderen, waterschaarste te bestrijden en een positieve impact te hebben op het milieu. Wij weten wat water beweegt.

Tijdens de beurs hebben we hierover met gemeenten, waterschappen en anderen in het vakgebied hierover gesproken en onze nieuwste ontwikkelingen laten zien.