(0413) 38 83 00
(0413) 38 83 88 Altijd bereikbaar (24/7)
Algemeen
Storing

  Woonpark Eckartdal in Eindhoven: complete aanleg zorgterrein

  Bij woonpark Eckartdal in Eindhoven (onderdeel Lunetzorg, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking) verzorgden we de totale aanleg van het terrein. Van ontwerp tot realisatie, het volledige traject werd aan ons toevertrouwd.

  Ondergronds
  Deze opdracht was vooral bijzonder door de ligging van het woonpark in het beschermingsgebied van de rivier de Dommel. In ons plangebied is het toepassen van bemaling mede daardoor niet toegestaan. Daarom is besloten om te werken met een zogenaamde grindkoffer onder het riool. Daarmee kan een riool 'droog' worden aangelegd en is een bemalingssysteem niet nodig.

  Bovengronds
  Behalve riolering legden we voor het Eckartdal ook de voedingskabels voor de openbare verlichting aan en bovengronds verzorgden we asfaltverharding met een speciale deklaag en diverse soorten klinker- en tegelverhardingen. Ter afronding plaatsten we verlichting en straatmeubilair, zoals zitbanken, afvalbakken en afzetpalen.

  Volledig ontzorgd
  Door focus op veiligheid, korte communicatielijnen en intensieve afstemming met de opdrachtgever slaagden we erin onze opdrachtgever volledig te ontzorgen en konden de zorgprocessen zonder interruptie doorgang vinden. Vooral daardoor waren alle betrokkenen na afloop bijzonder tevreden.

  X

  Meer informatie?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.