(0413) 38 83 00
(0413) 38 83 88 Altijd bereikbaar (24/7)
Algemeen
Storing

  St. Anna Ziekenhuis in Geldrop: vernieuwing buitenterrein

  Bij het St. Anna Ziekenhuis te Geldrop vernieuwde Kanters het volledige buitenterrein. Dat deden we in vier hoofdfasen en 29 subfasen. Niet alleen om het overzichtelijk te houden en om ervoor te zorgen dat patiënten, medewerkers, bezoekers en omwonenden zo min mogelijk last hadden van de werkzaamheden. Door deze manier van werken bleef de veiligheid gewaarborgd en was het ziekenhuis te allen tijden goed bereikbaar.

  De belangrijkste reden voor de opknapbeurt was de behoefte aan meer parkeerplaatsen voor zowel patiënten als personeel. Ook wilde het ziekenhuis de veiligheid en uitstraling van het terrein verbeteren.

  We vernieuwden zowel de onder- als bovengrondse infrastructuur van het ziekenhuisterrein. Denk aan afwatering, bekabeling en bestrating (toch gauw zo'n 25.000 m2!).  Ook realiseerden we twee entrees op het parkeerterrein, één aan de noordzijde en één aan de zuidzijde, om de doorstroom van verkeer te bevorderen. Nieuw straatmeubilair, nieuwe beplanting en dynamische verlichting maakten het terrein ten slotte overzichtelijk, veilig en representatief.

  X

  Meer informatie?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.