(0413) 38 83 00
(0413) 38 83 88 Altijd bereikbaar (24/7)
Algemeen
Storing

  Werkzaamheden St. Annaziekenhuis Geldrop Fase 2 afgerond


  We liggen helemaal op schema met onze werkzaamheden voor de reconstructie en herinrichting van het buitenterrein van het St. Annaziekenhuis in Geldrop. Ook Fase 2 (zijde Heggestraat) is inmiddels opgeleverd.

  Het buitenterrein van het St. Annaziekenhuis wordt compleet vernieuwd (zie: Herinrichting terrein St. Annaziekenhuis). Het project is opgeknipt in 4 hoofdfasen om ervoor te zorgen dat het zorgproces zo min mogelijk last ondervindt van onze werkzaamheden. In maart werd Fase 1 afgerond. Inmiddels is ook Fase 2, geheel volgens planning, voltooid.

  Laden en lossen ging gewoon door
  In deze tweede fase hebben we het terrein aan de achterzijde van het ziekenhuis onder handen genomen. We hebben er extra parkeerplaatsen gerealiseerd voor personeel en een gedeelte opnieuw ingericht als expeditieterrein. Daarvoor is onder andere de nodige ondergrondse bekabeling aangelegd met bijbehorende terreinkasten, evenals riolering voor de afvoer van regenwater en vernieuwde verharding. De uitdaging daarbij was om de bereikbaarheid te garanderen en het dagelijkse verkeer zo min mogelijk te verstoren. Het ziekenhuisbedrijf moet immers gewoon doorgang vinden. Dat is gelukt, onder andere door nauwkeurige afstemming met de opdrachtgever en collega-toeleveranciers, zoals elektrotechnici en bijvoorbeeld de leverancier van de nieuwe slagboominstallatie. Resultaat is een geheel vernieuwd terrein achter het ziekenhuis met een mooie, representatieve entree. Ook is een nieuwe locatie ingericht voor de mobiele niersteenvergruizer, die aan deze zijde van het ziekenhuis staat opgesteld. Tenslotte hebben we een begin gemaakt met de aanleg van nieuwe LED-verlichting op het terrein, die in week 37 wordt geplaatst.

  IMG 2004

  Nieuwe parkeerplaats bezoekers
  Na de bouwvakvakantie starten we met Fase 3, waarin we het terrein aan de zijde van de hoofdingang van het ziekenhuis zullen opknappen. In Fase 4 volgt dan tenslotte vernieuwing van de parkeerplaats voor bezoekers, waarna we alle terreinen aan elkaar koppelen en geschikt maken voor gemengd parkeren (bezoekers én personeel) over het gehele terrein van het ziekenhuis.  

  In het najaar wordt ook de groenvoorziening aangeplant in de Fasen 1 en 2 en een deel van Fase 3, zodat het terrein er weer netjes bij ligt.  
  « Terug
  X

  Meer informatie?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.