(0413) 38 83 00
(0413) 38 83 88 Altijd bereikbaar (24/7)
Algemeen
Storing

  St. Anna Ziekenhuis Geldrop goed op schema


  De werkzaamheden bij het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop (zie ook ons eerdere bericht) vorderen uitstekend. Mogelijk kunnen we fase 3 zelfs eerder starten dan aanvankelijk gepland.

  Om het zorgproces niet te verstoren, zijn de werkzaamheden in 4 hoofdfasen opgedeeld. Fase 1 is al voor de helft gereed. We hebben onder andere riolering en verharding aangebracht. Hierdoor is al een eerste grote parkeerplaats opgeleverd, die inmiddels in gebruik is genomen door onze opdrachtgever. Tevens is daardoor in de volgende fase ruimte vrijgekomen voor de aanleg van de verharding en het riool.

  Samen met Linde hebben we bovendien een grote zuurstoftank verplaatst. De coördinatie en planning zijn in nauwe samenwerking met onze opdrachtgever gegaan.

  Omdat de werkzaamheden goed vlotten, hebben we al een begin gemaakt met fase 2. In deze fase realiseren we onder andere een grote fietsen- en bromfietsstalling. Tevens maken we dan een start met de ondergrondse voorzieningen, zoals het vernieuwen van kabels en leidingen. Als alles zo soepel blijft lopen, kunnen we voldoen aan de wens van de opdrachtgever om eerder dan gepland te starten met fase 3.
  « Terug
  X

  Meer informatie?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.