(0413) 38 83 00
(0413) 38 83 88 Altijd bereikbaar (24/7)
Algemeen
Storing

  Project St. Anna Ziekenhuis nadert voltooiing


  Het was hard werken, maar we hebben onze deadline gehaald: fase 3 van de herinrichting van het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop is afgerond. Dat betekent dat de hoofdingang en de toegangswegen er spic en span bij liggen.

  Het was in oppervlakte de ’kleinste’ fase van dit project, maar daardoor ook de meest complexe. Ondanks onze werkzaamheden moest de bereikbaarheid van de hoofdingang immers ‘gewoon’ geborgd blijven. Daarom hebben we deze fase opgedeeld in vele subfasen, waardoor de diverse verkeersstromen nauwelijks hinder van onze aanwezigheid ondervonden.

  Ondergronds en bovengronds
  Zowel ondergronds als bovengronds hebben we het terrein volledig opnieuw ingericht: van riolering en bekabeling tot en met bestrating, groen en straatmeubilair. Een echte eye catcher op het plein voor de hoofdingang is de grote plantenbak met daaromheen een zitbank met led-verlichting. En eind december sprong natuurlijk de kerstboom in het oog. Hiervoor hebben we permanente voorzieningen getroffen, zodat de boom voortaan jaarlijks relatief eenvoudig geplaatst kan worden.

  Dynamische led-verlichting
  Technisch gezien was vooral de verlichting een uitdaging. We hebben het hele terrein voorzien van dynamische led-verlichting, maar dan zonder extra databekabeling! Samen met Rational Products hebben we een oplossing ontwikkeld waarmee de beheerders gewoon via de pc elke mast individueel over de stroomkabel kunnen aansturen.

  Volledig op maat
  Het resultaat is een verlichtingsinfrastructuur die geheel op maat kan worden ingeregeld. Op bepaalde tijdstippen minder of juist meer licht? Eén enkele mast of een complete rij? Het kan allemaal. Ook is het mogelijk om er later eventueel nog bijvoorbeeld camera’s en sensoren op aan te sluiten zonder hiervoor aparte bekabeling aan te hoeven leggen.

  Medio 2016
  Met de afronding van fase 3 liggen we nog steeds op schema om het project medio 2016 af te ronden. Het Sint Anna Ziekenhuis ligt er dan prachtig bij en kan weer jaren vooruit. Maar nu al profiteren alle bezoekers van een prachtige entree!
  « Terug
  X

  Meer informatie?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.