(0413) 38 83 00
(0413) 38 83 88 Altijd bereikbaar (24/7)
Algemeen
Storing

  Nieuwe MVO-stap bij Kanters: Travelcard


  Kanters wil het milieu zo min mogelijk belasten. Dat nemen we heel serieus. Onze nieuwste aanwinst bij dit streven is een ingenieuze app die ons helpt ons brandstofverbruik te verminderen: Travelcard.

  Als onderdeel van ons MVO-beleid zijn we gestart met het programma Travelcard. Met handige software en een individuele tankpas houdt het programma bij hoeveel brandstof elke medewerker verbruikt en hoe dit zich verhoudt tot het best haalbare.

  Bonus
  Omdat goede resultaten worden beloond met een bonus, is het voor iedereen een leuke uitdaging om het rijgedrag te verbeteren. Ook kun je zien waar je in de omgeving het voordeligste kunt tanken en wat je kunt doen om het brandstofverbruik tot een minimum te beperken.

  Zuinigheid en emissie
  Het Travelcard-programma is een van de vele maatregelen die we toepassen om de milieubelasting van onze werkzaamheden te beperken. Eerder hebben we bijvoorbeeld onze bussen al begrensd op 110 km per uur. Daarnaast letten we bij aanschaf van nieuwe luxe wagens en bedrijfsbussen nadrukkelijk op zuinigheid en emissie van de voertuigen. Zo onderzoeken we momenteel welke bedrijfsbussen voldoen aan de nieuwste Euro norm 6. Dit omdat we onze bedrijfsbussen op korte termijn vernieuwen.

  Zo dragen we ons steentje bij aan beter milieu.

  Nieuwsitem Iphone Schermen
  « Terug
  X

  Meer informatie?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.