(0413) 38 83 00
(0413) 38 83 88 Altijd bereikbaar (24/7)
Algemeen
Storing

  Zorg

  De aanleg en reconstructie van buitenruimten en ondergrondse voorzieningen vraagt bij zorginstellingen om extra aandacht. Zorgprocessen kunnen immers niet onderbroken worden. Bovendien treft verstoring van de dagelijkse routine vele – vaak kwetsbare – belanghebbenden. Heldere communicatie en snel schakelen zijn dan ook cruciaal. Gelukkig weet Kanters van wanten.

  Wat de aard van onze werkzaamheden ook is, uw zorginstelling moet goed bereikbaar blijven. Daarnaast moeten cliënten, bezoekers, leveranciers en medewerkers er zo min mogelijk hinder van ondervinden. Uit ervaring weten we hoe belangrijk het is dat je daarbij tijdig en zorgvuldig communiceert.

  Communicatie en veiligheid zijn voor ons dan ook belangrijke speerpunten: we staan garant voor regelmatige afstemming tussen de betrokken partijen en zorgen ervoor dat alle belanghebbenden tijdig en 'op maat' worden geïnformeerd.

  Vele zorgprojecten
  Op deze manier hebben we al vele projecten in de zorg gerealiseerd: van kleine deeltrajecten tot en met grote totaalprojecten waarbij de coördinatie geheel bij Kanters lag. Ook de zorgcomplexen liepen sterk uiteen: van woonzorg en gehandicaptenzorg tot ziekenhuiszorg en geestelijke gezondheidszorg.

  Hoe uiteenlopend de werkzaamheden ook waren: onze opdrachtgevers schakelen ons graag opnieuw in. Ze weten immers dat ze kunnen vertrouwen op onze ervaring, accuratesse en integriteit.


  Ondergronds

  Een belangrijk deel van de voorzieningen die u nodig heeft voor optimale zorg zit onder...

  LEES VERDER

  Bovengronds

  Bij het aanleggen en onderhouden van het terrein rond uw gebouwen komt veel kijken...

  LEES VERDER

  Communicatie

  Bouwwerkzaamheden gaan helaas gepaard met ontregeling: er wordt letterlijk het een en ander...

  LEES VERDER

  Veiligheid

  Veiligheid gaat boven alles bij Kanters. Ons doel is dat alle betrokkenen zo min mogelijk...

  LEES VERDER
  X

  Meer informatie?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.