(0413) 38 83 00
(0413) 38 83 88 Altijd bereikbaar (24/7)
Algemeen
Storing

Versterk ons teamVacature Bedrijfskundig ICT'er

Ben jij een Bedrijfskundig ICT’er met een proactieve houding? Heb je een analytische geest, ben je creatief met oplossingen en heb je ervaring met de optimalisatie van bedrijfsprocessen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer weten over deze vacature klik hier.


Vacature Chauffeur zuig/spuitwagen

Vind je het leuk om een vrachtwagen te besturen en hou je van afwisselend en fysiek werk? Kun je goed zelfstandig verantwoordelijkheid nemen en toch ook samenwerken met je collega's? Dan is deze vacature voor de functie van Chauffeur zuigspuitwagen wellicht iets voor jou.

Meer weten over deze vacature klik hier.Vacature Servicemonteur Zeeland of West-Brabant

Ben je servicemonteur en vind je het leuk om te werken in/verantwoordelijk te zijn voor je eigen rayon (West-Brabant of Zeeland)? Heb je verstand van elektrotechniek en werkbouwtuigkunde? Dan is deze vacature voor de functie van Servicemonteur wellicht iets voor jou.

Meer weten over deze vacature klik hier.Vacature Servicemonteur Brabant of Limburg 

Ben je servicemonteur en vind je het leuk om te werken in/verantwoordelijk te zijn voor je eigen rayon (Brabant of Limburg)? Heb je verstand van elektrotechniek en werkbouwtuigkunde? Dan is deze vacature voor de functie van Servicemonteur wellicht iets voor jou.

Meer weten over deze vacature klik hier.

 

X

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.