(0413) 38 83 00
(0413) 38 83 88 Altijd bereikbaar (24/7)
Algemeen
Storing

  Gemeenten Venray en Gennep: gezamenlijk onderhoud minigemalen

  Gemeenten Venray en Gennep bundelen het preventief en correctief onderhoud aan bijna 900 mini-rioolgemalen. Kanters kent er de weg en zorgt dat alle projectonderdelen in optima forma blijven. En mochten zich toch storingen voordoen: onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar.

  In totaal gaat het om 881 minigemalen in beide gemeenten; 54 riool-, opjaag- en hemelwatergemalen; 10 regenmeters; 26 losse centrale verdeelkasten; 21 bergbezinkbassins; 2 tunnelgemalen en 1 bergbezinkleiding. Kanters controleert ze en houdt ze in goede conditie, zoals voorgeschreven door de kwaliteitsstandaard 'BRL-K14020/01-Kwaliteitsgestuurd onderhoud aan Pompinstallaties en Gemalen'.

  We rapporteren over onze bevindingen en werkzaamheden via de SAM® beheerapplicatie. Daarin kunnen onze opdrachtgevers precies de voortgang zien, zowel wat betreft de huidige conditie van de objectonderdelen, de adviezen van onze inspecteurs en eventuele vervangingen van onderdelen. Onze inspecteurs beoordelen het object en geven waar nodig gericht advies. Dit advies kan variëren van vervanging van het leidingwerk, de pompbesturing of bijvoorbeeld van een buitenkast. We denken namelijk graag mee met de klant!

  X

  Meer informatie?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.