(0413) 38 83 00
(0413) 38 83 88 Altijd bereikbaar (24/7)
Algemeen
Storing

  Gemeente Stichtse Vecht: onderhoud en storingen bij 1200 installaties

  Voor de gemeente Stichtse Vecht zorgen we voor het onderhoud en het oplossen van storingen bij zo'n 1200 installaties, ook op de eilandjes in de Loosdrechtse plassen. Dit alles uiteraard volgens de voorschriften van BRL 14020.

  Daarbij hebben we te maken met zowel druk- en rioolgemalen als peilbeheersingspompen en vacuüminstallaties. Geen punt, want ons ervaren team servicemonteurs is van alle markten thuis. Bijzonder aan deze opdracht is dat zo’n 300 installaties bij de recreatiewoningen op de eilanden in de Loosdrechtse plassen alleen per boot bereikbaar zijn. Dus hebben we een boot aangeschaft, die we volledig hebben uitgerust voor de te verrichten werkzaamheden.

  Wekelijks overleggen we met de gemeente over preventief onderhoud en tijdige inzet van mogelijke verbeteringen. Zo proberen we de onderhoudskosten zo laag mogelijk te houden, het aantal storingen te verminderen en overlast voor bewoners tot een minimum te beperken. Deze hechte samenwerking begint inmiddels zijn vruchten af te werpen.

  X

  Meer informatie?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.