(0413) 38 83 00
(0413) 38 83 88 Altijd bereikbaar (24/7)
Algemeen
Storing

  Kanters behaalt MVO prestatieladder niveau 3


  Na de certificering van ons MVO-beleid hebben we in december 2014 de certificering voor MVO-prestatieladder niveau 3 behaald. Dit certificaat is een objectief en onafhankelijk bewijsmiddel dat we beschikken over een managementsysteem waarin eisen en verwachtingen van belanghebbenden worden gemanaged op resultaat.

  “Met deze certificering willen we laten zien dat we onze doelstellingen op het gebied van MVO serieus nemen”, aldus Bert van Kilsdonk. “Het zijn geen loze voornemens vanuit commerciële overwegingen, maar reële uitgangspunten die we toepassen op al onze werkprocessen. Het helpt ons uiteindelijk ook om zo efficiënt mogelijk te werken en kosten te besparen. Vandaar dat we die processen ook graag officieel laten toetsen.”

  Toetsing door onafhankelijk bureau
  Om in aanmerking te komen voor certificering voor de MVO-prestatieladder kunnen organisaties zich laten toetsen door een landelijk erkend accreditatiebureau. Wij kozen voor TÜV-Nederland. Aan de hand van interne audits heeft TÜV onze werkprocessen doorgelicht en getoetst op MVO-kernthema’s als duurzaamheid en wijze van rapportage. Bert van Kilsdonk: “De volgende stap is certificatie van de C02-prestatieladder - niveau 3. Die hopen we ook dit voorjaar te behalen.”
  « Terug
  X

  Meer informatie?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.