(0413) 38 83 00
(0413) 38 83 88 Altijd bereikbaar (24/7)
Algemeen
Storing

  Projecten

  Op het gebied van riolering is Kanters dé specialist. Onze mensen hebben jarenlang ervaring met het plaatsen, onderhouden en renoveren van gemalen. Dit garandeert u een gedegen aanpak. U kunt bij ons terecht voor het gehele traject: van ontwerp tot en met constructie, inclusief onderhoud en directe oplossing van storingen.

  Pompputten, persleidingen, IBA- en besturingsinstallaties: we zijn gespecialiseerd in zowel de bouwkundige aspecten van riolering als de benodigde elektrotechniek en softwarematige besturing. Ook gecompliceerde projecten met een verhoogd risicoprofiel zijn voor ons dus gesneden koek.

  Kwaliteit is onze belangrijkste graadmeter: we kiezen voor de beste materialen met de langste levensduur. Zo voorkomen we stagnatie en garanderen we continuïteit.

  Volgens planning
  We weten als geen ander hoe belangrijk het is dat projecten volgens planning verlopen. Er zijn over het algemeen immers veel gebruikers bij betrokken. Dat vereist kennis van risicofactoren, oog voor veiligheid en heldere, tijdige communicatie. Daar kunt u bij Kanters op rekenen.

  Maar u moet ook kunnen vertrouwen op een snelle reactie bij onvoorziene omstandigheden en spoedmeldingen. Er staat dan ook een team van doorgewinterde vakspecialisten voor u klaar, met een service die 24 uur per dag inzetbaar is.


  Design & Construct

  De kwaliteiten van Kanters komen het beste tot hun recht wanneer u ons uw gehele...

  LEES VERDER

  Nieuwbouw

  De aanleg van de riolering en de afvoer van afvalwater vraagt bij nieuwbouw om correcte...

  LEES VERDER

  Renovatie

  Bij renovatie van rioolsystemen moet u naast vakkundige vernieuwing kunnen vertrouwen...

  LEES VERDER

  Ombouw

  Of het nu gaat om vergroting van de afvalwatercapaciteit of plaatsing van een...

  LEES VERDER
  X

  Meer informatie?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.