(0413) 38 83 00
(0413) 38 83 88 Altijd bereikbaar (24/7)
Algemeen
Storing

  Ontwerp & realisatie


  Of het nu gaat om grondwerk, groenvoorziening, bestrating of beregening, Kanters is uw partner bij uitstek voor de aanleg van kwalitatief hoogwaardige tuinen en groenvoorzieningen. Onze specialisten vertalen uw wensen perfect naar een geruisloze uitvoering en een prachtig resultaat: de tuin van uw dromen.

  Van ontwerp tot en met oplevering
  U kunt erop vertrouwen dat we alles tot in de puntjes verzorgen: van ontwerp tot en met oplevering. We hebben namelijk vrijwel alle benodigde deskundigheid in eigen huis. En daar waar nodig, schakelen we snel met aanvullende specialisten. Zo nemen we u alle zorgen uit handen.

  Sparringpartner
  Door onze ervaring in projectmanagement weten we ons bovendien flexibel op te stellen en denken we mee als sparringpartner. En we werken met evenveel plezier aan een ontwerp van onze eigen hand, als die van uw architect. Aan de stijl stellen we maar één voorwaarde: dat die past bij u en uw woning.

  Advies
  Als u ons de uitvoering toevertrouwt, gaan we liefst in de fase van ideevorming al met u in gesprek. Zo maakt u optimaal gebruik van onze kennis van materialen en technieken. We onderzoeken dan niet alleen wat uw wensen zijn, maar ook hoe we die het beste kunnen realiseren: zo efficiënt mogelijk, en met zo min mogelijk overlast.

  Voorbereiding
  Ze zeggen niet voor niets: een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom tonen we u graag diverse materialen, vergezellen we u bij bezoek aan potentiële leveranciers en demonstreren we u mogelijke verlichting en beregening. Desgewenst verwerken we uw wensen in een verhelderende 3D-presentatie. Zo waarborgen we dat het eindresultaat straks ook overeenkomt met uw verwachtingspatroon. En dat u straks een tuin heeft waarvan uw zegt: hier droom ik al jaren van!


  Private tuinen

  Kanters is uw partner bij uitstek voor het aanleggen van kwalitatief hoogwaardige tuinen.

  LEES VERDER

  Ontwerp & Realisatie

  Kanters kan een tuinaanleg volledig in eigen beheer en van ontwerp tot uitvoering realiseren. 

  LEES VERDER

  Contact

  Klik hier om contact op te nemen voor meer informatie.

  LEES VERDER
  X

  Meer informatie?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.