(0413) 38 83 00
(0413) 38 83 88 Altijd bereikbaar (24/7)
Algemeen
Storing

  Overheden

  Of het nu gaat om bestrating, verkeersregeling, drainage of riolering, bij Kanters vindt u alle infra-specialisaties onder één dak. U kunt bij ons terecht voor aanleg, reconstructie en revitalisering: van ontwerp tot en met uitvoering. Daarbij mag u rekenen op de slagvaardigheid van een compact team vakdeskundigen die putten uit een schat aan ervaring.

  Met Kanters bent u verzekerd van een efficiënte aanpak. Onze werknemers hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende projecten en daardoor kunnen we goed anticiperen en snel reageren. Qua deskundigheid kunnen we ons dan ook meten met landelijke spelers. Tegelijkertijd bieden we als middelgrote speler tóch een grote flexibiliteit en een persoonlijke benadering.

  Het verschil
  Voor welk project we ook aan de slag gaan, we denken altijd mee als partner. Daarbij nemen we geen genoegen met een mager zesje, maar gaan voor minimaal een 8. Binnen uw budget en randvoorwaarden gaan we op zoek naar de beste oplossingen, zeker als we vermoeden dat er betere alternatieven zijn dan in het bestek beschreven. Zo maken we het verschil: in exploitatie en planning.


  Riolering

  Kanters geniet landelijke bekendheid op het gebied van riolering. Van de kleinste pvc-buis...

  LEES VERDER

  Verhardingen

  Straten maken: het is al lang niet meer een kwestie van even een rijtje klinkers leggen...

  LEES VERDER

  Reconstructie

  Van fundering tot aankleding: bij terreinreconstructie komt veel kijken. Denk aan...

  LEES VERDER

  Revitalisering

  Of het nu gaat om bestrating, verlichting, beplanting of straatmeubilair, met een paar...

  LEES VERDER
  X

  Meer informatie?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.