(0413) 38 83 00
(0413) 38 83 88 Altijd bereikbaar (24/7)
Algemeen
Storing

  Knapen Trailers in Deurne: nieuwbouw bedrijfspand

  Knapen Trailers in Deurne produceert vrachtwagentrailers. Het gemiddelde gewicht van zo'n trailer is al gauw zo'n dertig ton. De bouw van een nieuw bedrijfspand vraagt dus om een gedegen aanpak. Typisch een klus voor het ervaren projectteam van Kanters!

  We verzorgden zowel de onder- als bovengrondse civieltechnische werkzaamheden voor het omliggende terrein. Voor de ondergrondse werkzaamheden werkten we samen met M. Biemans Grond- en sloopwerken BV, die het grondwerk voor hun rekening namen. Kanters voerde daarbij de regie en bewaakte de planning. Door deze samenwerking konden we ondanks de omvang van het project tóch binnen de vooraf afgesproken tien weken opleveren.

  Ondergronds legden we een gescheiden rioleringsstelsel aan en zorgden we voor aansluiting op het gemeentelijk riool. Bovengronds zorgden we voor de bestrating van het gehele terrein. Toch gauw zo'n 21.000 m2. Daarbij gebruikten we klinkers van 10 cm dik op de routes voor het vrachtverkeer en een klinker van 8 cm dik voor de opstelplaatsen van de trailers.

  X

  Meer informatie?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.