(0413) 38 83 00
(0413) 38 83 88 Altijd bereikbaar (24/7)
Algemeen
Storing

  Bolsius Nederland: nieuwbouw hoofdkantoor Schijndel

  Kaarsenfabriek Bolsius is de laatste jaren sterk gegroeid en had voor het hoofdkantoor in Schijndel een grote renovatie nodig. Tijdens de bouw van het nieuwe hoofdkantoor hebben wij de aanleg van het buitenterrein inclusief ondergrondse voorzieningen verzorgd. Zo legden we vrijverval riolering aan, plaatsten we betonnen putten en kolken, en brachten we bekabeling aan voor de verlichting. 

  Voor de benodigde draagkracht van het parkeerterrein hebben we een zandbed aangebracht. Hier hebben we later een straatlaag op gelegd van een speciaal zandsoort (straatzand), voor een goede ‘inbedding’ van de bestrating. Voor het trottoire, de groenvoorzieningen en de unieke vijverpartij hebben we andere grond gebruikt.

  Na het afronden van het grondwerk hebben we de rijbaan aangelegd in grijze betonstraatstenen en de parkeervakken in antraciet betonstraatstenen. Hierbij zijn ook de molgoten en benodigde markeringen aangebracht. Het terrein is verder ingericht met verkeersborden, een fietsenstalling, vlaggenmasten en zitelementen.

  X

  Meer informatie?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.