(0413) 38 83 00
(0413) 38 83 88 Altijd bereikbaar (24/7)
Algemeen
Storing

  Leon Kanters over de mogelijkheden van het Internet of Things


  Het internet of things, waarbij allerhande apparaten en objecten via sensoren in verbinding staan met hun omgeving, het internet en met elkaar. Dat biedt zeker voor een bedrijf als het onze tal van interessante mogelijkheden. Leon Kanters, algemeen directeur van Kanters BV, licht in een interview met ondernemers-platform RegioinBedrijf toe welke kansen het Internet of Things biedt.

  “Ons werk zal vooral veel efficiënter worden. En dat tegen hetzelfde, of zelfs een lager budget.” – Leon Kanter

  Het volledige interview is nu te lezen op: https://www.regioinbedrijf.nl/interviews/het-internet-of-things-biedt-tal-van-mogelijkheden.4949/

  RegioinBedrijf
  In januari hebben we op het portal van RegioinBedrijf.nl een online profielpagina voor Kanters BV geopend. Op dit portal brengt RegioinBedrijf alle relevante informatie en ontwikkelingen over de regionale ondernemers, functies van instanties en mogelijkheden van de onderwijsinstelling actueel in beeld.

  Het doel van RegioinBedrijf is de zakelijke regio op de kaart te zetten, de onderlinge samenwerking tussen de 3 O’s (ondernemers, overheid en onderwijs) te bevorderen en de regionale economie te stimuleren.

  Onze profielpagina op het platform van RegioinBedrijf vind je hier: https://www.regioinbedrijf.nl/bedrijven/kanters-b-v.101737/  

    Foto Leon Kanters
  « Terug
  X

  Meer informatie?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.