(0413) 38 83 00
(0413) 38 83 88 Altijd bereikbaar (24/7)
Algemeen
Storing

  Donatie aan galactosomievereniging


  In plaats van kerstkaarten en geschenken kiest Kanters voor ondersteuning van een goed doel. In het kader van de kerstgedachte ontvangt de Vereniging Galactosemie Nederland een mooie bijdrage voor verder onderzoek naar oorzaken en medicijnen.

  Galactosemie is een zeldzame, chronische stofwisselingsziekte. Er bestaat helaas nog geen behandeling voor. Ook is er weinig bekend over de oorzaken en zijn er nog nauwelijks werkzame medicijnen die de klachten helpen beheersen. Daarmee is galactosemie een bijzonder ingrijpende ziekte die je hele leven bepaalt en waar patiënten levenslang last van hebben.

  Waarom een donatie? 

  Maatschappelijke betrokkenheid is een belangrijk thema voor Kanters. Daar geven we invulling aan met diverse projecten. We kwamen op het idee om de VGN te ondersteunen door een medewerker die in de nabije omgeving met deze ziekte te maken heeft. Hij vertelde ons dat de VGN voor financiering van verder onderzoek afhankelijk is van de steun van individuele donateurs. Een betere besteding van ons kerstbudget leek ons niet denkbaar. We zijn blij dat we op deze manier (hoe bescheiden ook) een bijdrage kunnen leveren aan verder onderzoek.

  Wil je de VGN ook steunen? Kijk op de website of op de Facebook-pagina, of volg ze op Twitter.
  « Terug
  X

  Meer informatie?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.